Efterskolernes Dag 2016

Søndag den 25. september kl. 13.00-17.00

Er du nysgerrig efter at vide mere om livet på Svenstrup Efterskole? Så tag familien med og besøg os til Efterskolernes Dag.

Vores elever står klar til at tage imod dig og vise dig rundt, mens de svarer på alle dine spørgsmål om livet på efterskolen. Skolen summer af aktivitet på Efterskolernes Dag, så du får et godt indblik i, hvad vi laver på linjefagene, og hvordan vi bruger skolens flotte indendørs- og udendørsfaciliteter.

Du får også mulighed for at møde lærerne, og hver halve time holder vi et infomøde.

Kom og oplev den særlige stemning på Svenstrup Efterskole – vi glæder os til at møde dig!

OBS: VIGTIGT angående årgang 17/18: Der er kun én ledig plads i 10. klasse til en dreng med musik som linjefag. Der er stadig få pladser i 9. klasse for drenge og piger, der vælger fransk.