Den daglige danseundervisning

Hvis du vil dansen, er åben, har en positiv indstilling og du møder op til timerne fyldt med energi og lyst til at udvikle dig, så er vi et godt match!

På danselinjen lægger vi vægt på, at vi altid har en god stemning i dansesalen, og at træningen er så alsidig som muligt.

Du vil opleve, at vi både går i dybden med teknisk træning, arbejder med udtryk og indlevelse i dansen og med kreative bevægelsesformer og improvisation, hvor du rykker ud af din “comfort zone” og bliver rystet endnu tættere sammen med dine kammerater på danselinjen.

Vi forventer, at du er i god form, så du kan holde gejsten oppe i løbet af hele timen. Derfor indgår der altid fysisk træning i form af fx yoga,  styrke- og konditionsøvelser eller zumba i undervisningen. Du skal også være frisk på at udvikle dit eget opvarmningsprogram sammen med dine kammerater. Og har du en underviser gemt i maven, kan du også udfordre dig selv ved at undervise i din egen koreografi.

Du har dans på skemaet to gange om ugen (4,5 timer i alt), men du skal være klar på også at bruge dansesalen om aftenen og i din fritid, så du kan udvikle dig mest muligt og opnå dine personlige målsætninger i samarbejde med resten af holdet.

Krav til dig
Du danser allerede eller har danset, gerne i flere år. Er ambitiøs omkring at udvikle dine danseevner, du glæder dig til at indgå i et fællesskab med andre, som deler din passion og så glæder du dig til, når I skal vise jeres koreografier frem for publikum.

Vi glæder os til at danse med dig!
Linjefag

Kom og spil fodbold på Svenstrup Efterskole
Kom og prøv kræfter med mange forskellige slags sport her på Svenstrup Efterskole
Kom og vær den kreative designer her på Svenstrup Efterskole
Slip din indre rockstjerne løs til musik her på Svenstrup Efterskole
Kom og lær de fede moves til dans her på Svenstrup Efterskole