Den daglige træning

Vi giver dig de bedste forudsætninger for din træning med det nyeste udstyr, kunstgræsbane og fire passionerede fodboldtrænere.

Vi giver dig de bedste forudsætninger for din træning med det nyeste udstyr, kunstgræsbane og tre passionerede fodboldtrænere.

Vi tilrettelægger træningen, så hver enkelt spiller har mulighed for at komme i fantastisk fysisk form med fodbolden så meget som muligt i centrum. Du vil opleve alsidig træning, hvor vi arbejder både på det tekniske, det taktiske og den mere arbejdsomme del af fodboldspillet.

Vores fodboldlinje undervises af tre dygtige og erfarne trænere, der både brænder for sammenholdet, sammenspillet og for at skabe de bedste resultater for fodboldlinjen. Linjen er delt op i drenge- og pigehold, der hver har en fast underviser tilknyttet holdet.

Du har fodbold på skemaet to gange om ugen (4,5 timer i alt), men du skal være klar på også at træne om aftenen og i din fritid, så du kan udvikle dig mest muligt og opnå dine personlige målsætninger i samarbejde med resten af holdet.

Vi glæder os til at spille med dig!
Linjefag