Efterskolernes Dag 2017

24. september 2017

Er du nysgerrig efter at vide mere om livet på Svenstrup Efterskole? Så tag familien med og besøg os til Efterskolernes Dag.

Vores elever står klar til at tage imod dig og vise dig rundt, mens de svarer på alle dine spørgsmål om livet på efterskolen. Skolen summer af aktivitet på Efterskolernes Dag, så du får et godt indblik i, hvad vi laver på linjefagene, og hvordan vi bruger skolens flotte indendørs- og udendørsfaciliteter.

Du får også mulighed for at møde lærerne, og hver halve time holder vi et infomøde.

Kom og oplev den særlige stemning på Svenstrup Efterskole – vi glæder os til at møde dig!

OBS: VIGTIGT angående årgang 18/19: Ledige pladser er med musik som linjefag. Gælder både 9. og 10. klasse.