Efterskolernes Dag 2020 – vi går virtuelt

27. september 2020 kl. 12-15

Kom og oplev stemningen på Svenstrup Efterskole - virtuelt!

Efterskolernes Dag 2020 er desværre aflyst i klassisk forstand idet vi ikke fysisk må være så mange mennesker sammen, grundet den nuværende situation med corona

Klik her for at læs mere om det

Men frygt ej, Søndag d. 27. september går vi i luften virtuelt i tidsrummet 12-15.

Det betyder du kan komme forbi via Teams møder online og snakke med elever og lærere på de forskellige linjefag og om skolen generelt.

Herudover vil elever svare på spørgsmål imens vi er rundt på skolen. I får selv selv lov at stille dem via Instagram over de næste par dage og så svarer eleverne på dem søndag på vores Facebookside.

Er du interesseret i at høre mere, så tilmeld dig ved at sende en mail til efdag2020@svenstrup-efterskole.dk med navn på mulig elev til deltagerlisten.

Var du allerede tilmeldt til den alm. Efterskolernes Dag er du også automatisk tilmeldt her og vil modtage yderligere info.

Det er selvfølgelig helt frivilligt, hvilke fag, lærere og elever du vil høre fra og snakke med og tager kun den tid du selv kan afse.
Vi håber du vil være med til denne anderledes udgave af Efterskolernes Dag og vi glæder os til at fortælle mere :-)

Se et efterskoleår hos os komprimeret ned til 3½ minut:

Se Alma og Freja vise rundt på skolen til Efterskolernes dag 2019: