Efterskolernes Dag 2021

26. september 2021 kl. 13-17

Efterskolernes Dag 2021 søndag d. 26. september - sæt kryds allerede nu

Kom forbi til Efterskolernes Dag og oplev efterskolelivet, når vi slår dørene op til Svenstrup. Vi afholder Efterskolernes Dag søndag d. 26. september fra kl. 13-17, hvor vi glæder os til at vise skolen frem.

Eleverne vil stå klar kl. 13 og give jer en personlig tour rundt på skolen, hvor I har mulighed for at opleve vores fem linjefag, se værelserne, køkkenet og resten af vores mange faciliteter. Der vil være rig mulighed for at stille spørgsmål undervejs, der er infomøder hver halve time ca. og så byder vi selvfølgelig på kage og kaffe i spisesalen.

Bemærk vi til næste årgang (22-23) kun har ledige pladser for drenge i 9. klasse. Se ledige pladser, ved at klikke her

Sæt kryds i kalenderen og mens I venter kan I læse meget mere om skolen her på hjemmesiden og tage vores virtuelle tour, hvor du kommer helt ned og gå rundt på skolen

3D Virtuel Tour:

Se en kort film om et efterskoleår på Svenstrup komprimeret ned til 3½ minut:

Se Anton og Maja vise rundt på skolen til vores virtuelle Efterskolernes Dag 2020 (virtuel pga. coronasituationen):

Desuden kan du læse om vores virtuelle Efterskolernes dag her og se en masse videoklip fra dagen ved at klikke her

Læs mere om hvad vi mener, når vi siger vi er en skole for dem der vil