Foredrag med Aneste Fredskov

19. august kl. 19.30

Aneste Fredskov fortæller om viljen til ikke at give op, men fortsætte trods dystre fremtidsudsigter og altid søge efter de bedste muligheder.

Vi er glade for at kunne præsentere en Fællesaften med Aneste Fredskov. Hør om viljen til ikke at give op, men fortsætte trods dystre fremtidsudsigter.

Fællesaften for eleverne med Aneste Fredskov, som blev kendt som maratonkvinden, der løb 366 maraton på 365 dage. Hun er diagnosticeret med multipel sklerose og gjorde hvad de fleste troede var umuligt. Hun fortsætter med at gøre alt det, der fylder hendes hjerte med glæde. Glem alt om begrænsninger og gå efter guldet. Det er muligt for alle mener Aneste, som er meget passioneret omkring at inspirere folk til at få det bedste ud af hver eneste dag og få succes i livet.

Anestes motto er JEG KAN, JEG VIL, JEG GØR DET og som hun siger, “hvis jeg kan, kan du også gøre det, du vil.” Hun beskriver sig selv som en almindelig kvinde, der har fundet frem til sin indre styrke. En styrke Aneste er overbevist om, at vi alle besidder og kan finde frem. Spændende foredrag, og vi er glade for Aneste endnu en gang lægger vejen forbi Svenstrup.

Vi skal bl.a. også høre mere om løbet Fredskov Run & Fun i Knuthenborg Park, som vi deltager i lørdag d. 30. august.

Læs mere om Aneste på www.fredskovmarathon.dk