Gammel Elevdag 2020 – udskudt til foråret. Dato kommer senere

Engang i foråret, hvis det lader sig gøre... dato kommer på senere

Gense skolen, genoplev minderne, mød kammeraterne og lærerne

VIGTIGT – GAMMEL ELEVDAG ER UDSKUDT PGA. CORONASITUATIONEN

Grundet hele problematikken med corona, kan vi ikke afholde Gammel Elevdag som vi plejer 2. lørdag i november. Vi udskyder derfor arrangementet (vi aflyser ikke) til en gang i foråret og krydser fingre for bedre tider.

Det betyder, at vi ikke kan give en dato på nuværende tidspunkt, men vi melder den ud, så snart der ligger en klar.

————————

Er du tidligere SE’er så sæt kryds i kalenderen så snart vi har en dato klar, for der slår vi dørene op til en af årets hyggeligste dage her på skolen, nemlig Gammel Elevdag. Dagen starter kl. 14 og vi fortsætter frem til kl. 17. Vi glæder os til at høre, hvordan det går dig og høre, hvad du laver nu.

Der vil være bus fra Næstved Station til Svenstrup kl. 13.30 og tilbage igen fra skolen kl. 16.30. Turen koster 20 kr hver vej og skal medbringes i kontanter

4 årgange har jubilæum og er du medlem af en af følgende årgange, så er du også inviteret til Jubilæumsmiddag, som du kan læse mere om her:

Årgang 00/01 – 20 års jubilæum
Årgang 05/06 – 15 års jubilæum
Årgang 10/11 – 10 års jubilæum
Årgang 15/16 – 5 års jubilæum

Der er ingen tilmelding til Gammel Elevdag fra kl. 14-17 og vi håber at se så mange af jer som muligt :-)

Skolen