Gammel Elevdag

9. november kl. 14:00 - 17:00

Gense skolen, genoplev minderne, mød kammeraterne og lærerne

Er du tidligere SE’er så sæt kryds i kalenderen lørdag d. 9. november, for der slår vi dørene op til en af årets hyggeligste dage her på skolen, nemlig Gammel Elevdag. Dagen starter kl. 14 og vi fortsætter frem til kl. 17, hvor du får mulighed for at komme rundt og se dit gamle værelse, skolen generelt og snakke med os allesammen. Vi glæder os til at høre, hvordan det går dig og høre, hvad du laver nu.

3 årgange har jubilæum og er du medlem af en af følgende årgange, så kan du godt sætte kryds hele dagen, for du er nemlig inviteret til jubilæumsmiddag. Det drejer sig om følgende 3 årgange:
Årgang 04/05 – 15 års jublæum
Årgang 09/10 – 10 års jubilæum
Årgang 14/15 – 5 års jubilæum

Jubilæumsmiddagen fortsætter efter den alm. gammel elevdag er slut og er således fra kl. 17 til 21. Flere detaljer om middagen kommer snart på her ;-)

Vi håber at se så mange af jer som muligt :-)

Skolen