Jubilæumsmiddag for gamle elever 2020

Lørdag d. 14. november 17 - 21

Var du med på følgende årgange, så er du hermed inviteret til jubilæumsmiddag:
Årgang 00/01, Årgang 05/06, årgang 10/11, årgang 15/16

I forlængelse af Gammel Elevdag holder vi jubilæumsmiddag for 3 årgange, som har henholdsvis 5, 10 og 15 års jubilæum siden I startede her på skolen.

Er du medlem af en af følgende årgange, så kan du godt sætte kryds hele dagen, for du er nemlig inviteret til jubilæumsmiddag. Det drejer sig om følgende 4 årgange:

Årgang 00/01 – 20 års jubilæum
Årgang 05/06 – 15 års jubilæum
Årgang 10/11 – 10 års jubilæum
Årgang 15/16 – 5 års jubilæum

Jubilæumsmiddagen fortsætter efter den alm. gammel elevdag er slut og er således fra kl. 17 til 21. Det koster 100 kr at tilmelde sig middagen, men så er der også disket op med 3 gode retter inklusiv vin og sodavand. Det er til disse jubilarstunder, de fleste fra årgangene kommer og alle de sjove minder dukker op igen.

Tilmelding sker ved betaling af 100 kr på Svenstrups MobilePaynr 38225 – Husk at skrive navn og årgang i kommentarfeltet, så vi ved, du kommer.

I er også meget velkommen til den alm. gammel elevdag fra kl. 14-17. Læs mere om det her

Vi glæder os til at se jer :-)

Vi tager forbehold for ændringer grundet coronavirus, så hold øje med hjemmesiden for evt. ændringer. Hvis vi bliver nødt til at lave ændringer, så bemærk at vi ikke aflyser, men i stedet rykker det til et senere tidspunkt, så I ikke bliver snydt for jeres jubilæum ;-)

Svenstrup Efterskole