Jubilæumsmiddag for gamle elever 2022

12. november 2022 - kl. 17 - 21

Kom til jubilæumsmiddag og hyg med resten af din årgang, når vi snakker gamle dage over en god middag.

I forlængelse af Gammel Elevdag holder vi jubilæumsmiddag for 4 årgange, som har henholdsvis 5, 10, 15 og 20 års jubilæum siden I startede her på skolen. Er du medlem af en af følgende årgange, så kan du godt sætte kryds hele dagen, for du er nemlig inviteret til jubilæumsmiddag. Det drejer sig om følgende 4 årgange:

Årgang 02/03 – 20 års jubilæum

Årgang 07/08 – 15 års jubilæum

Årgang 12/13 – 10 års jubilæum

Årgang 17/18 – 5 års jubilæum

Jubilæumsmiddagen fortsætter efter den alm. gammel elevdag er slut og er således fra kl. 17 til 21. Det koster 100 kr at tilmelde sig middagen, men så er der også disket op med 3 gode retter inklusiv vin og sodavand. Det er til disse jubilarstunder, de fleste fra årgangene kommer og alle de sjove minder dukker op igen.

Rent praktisk, så viser vi årsfilm for de årgange, der har sådan en ca. kl. 17 og spisning starter kl. 18 – så hvis I er tidspresset kan I trække den til kl. 18 ;-)

Der bliver først åbnet for tilmelding senere, hold øje med Facebook og hjemmesiden når vi nærmer os datoen. Bemærk der kan forekomme ændringer i programmet på selve dagen, da vi i skrivende stund stadig er langt fra datoen, men sæt kryds allerede nu så dagen i hvert fald er reserveret ;-)

Den dag er I også meget velkommen til den alm. gammel elevdag fra kl. 14-17. Læs mere om det her

Vi glæder os meget til at se jer :-)