Kosmonauterne til fællesaften

29. oktober 2018

Eftermiddags workshop i improvisation og show med Kosmonauterne

D. 29. oktober gæster Kosmonauterne Svenstrup Efterskole med en workshop specielt til efterskoler.

I workshoppen, som er tilrettelagt til at vare 1½ time bliver eleverne klogere på hvad improvisation kan bruges til. Udover at være en komisk underholdningsform kan improvisation så meget mere.

Grundstenen i improvisation er at sige ja til hinandens bud og bygge ovenpå. Denne færdighed påvirker elevernes evne til at arbejde med innovation og entreprenørskab.

I improvisation er fejlene noget vi fejrer og det er med til at skabe en kultur hvor der åbnes for kreativiteten og en større accept af hinanden og fællesskabet.

Eleverne deles i 4 hold af max. 30 elever, og undervises af erfarne undervisere, som samtidig er en del af Kosmonauterne.

Kosmonauterne afslutter dagen med et interaktivt comedy show.

Vi glæder os til at opleve showet d. 29.

Læs mere om kosmonauterne på kosmonauter.dk/