Hvad er dit selv værd?

11. september 2018

Energiske Mads Marius kom forbi med sit medrivende foredrag om selvværd og selvtillid til vores fællesaften i september.

Mads Marius tager for 3. år i træk Svenstrup Efterskole med storm! Han har en unik evne til at tale unges sprog og tage emner op, som unge kan relatere til.

Mads Marius er en ung mand på 21 år med gang i, et kæmpe smil og en evne til at indfange unge med en anderledes indgangsvinkel til at snakke om selvværd. Mads Marius har, siden han var 16 år, holdt foredrag om selvværd med udgangspunkt i sin egen historie. Han fortæller om sin kamp for at opbygge sit selvværd fra nul til i dag at være selvstændig og turde stille sig op foran hundredevis af unge og fortælle sin historie.

På Mads Marius’ hjemmeside beskriver han, hvorfor det er vigtigt at tale om selvværd:
“Hvem vi er, og hvad vi står for. Det fylder en kæmpe del for unge mennesker i dag. De sociale medier har meget at sige og påvirker på et højt plan, hvad angår skønhedsidealer. Desuden er der den konstante sammenligning: Er jeg god nok? En sammenligning som skader specielt mentalt. Det skaber ofte en usikkerhed på egen krop og fjerner hermed alle tanker om de positive ting ved en selv”.

Mads Marius fortalte til foredraget, hvordan han selv brød koden til at få det godt med sig selv. Hans erfaringer og gode redskaber til at bygge selvværdet op satte tankerne i gang og udfordrer vores syn på andre mennesker.

Vi siger tak for et inspirerende foredrag!

Læs mere på madsmarius.dk