Nima spiller til fællesaften

Onsdag d. 12. marts kl. 19.30 - 21.00

Vores tidligere elev Markus vender tilbage til Svenstrup med sit band, Nima.

Til vores næste fællesaften får vi besøg af bandet Nima, som vores tidligere elev Markus er forsanger i. Markus var elev på musiklinjen i 2010/11 – et talentfuldt musikhold med masser af drive. Markus arbejder nu seriøst med sin musikkarriere.

Vi glæder os til, at Markus og de 5 resterende bandmedlemmer i Nima introducerer os til deres unikke lyd.

Om Nima:
I friheden og i ansvaret ved at blive voksen befinder Nima sig som en lyd, der inspireres af det æstetiske møde mellem organiske og elektroniske udtryk. Et sekspersoners stort band og to producere blander stiltræk fra den sene indie og den alternative rock med produktionstilgange, der bærer præg af den moderne souls tungere groove.
 Teksterne og musikken stammer fra en personlig historie om en kaosfyldt opvækst, hvor et barn fik et nødvendigt men alt for stort ansvar.

Fortællingerne samler sig om udtryk, der starter med kvalte følelser og handler om senere at muliggøre ansvar og glæde over sit eget liv og død. Men vejen derhen kan ikke serveres i en enkelt fortolkning.
Navnet er bl.a. inspireret af den intensive overvågningsstue på Riget – en bittersød pleje, der behandler det nødvendige.

Sammen med producerne Mads Mølgaard (Mew, William Blakes) og Kristoffer Alm (Artifact Collective, Morild) arbejder Nima på dørene ind til et musikalsk rum, hvor alle følelser er tilladt.

Nima består af:
Markus Nyberg: Vocal, Guitar, Keys,
Hjørdis Siv Gerup: Trompet, Keys
Oscar Sejr Madelung Alstrup: Saxofon, Ewi
Mathias Fremming: Bas, Keys
Marius Havaleska Lyhne: Trommer
Frederik Gottlieb Christoffersen: Guitar, Vocal

Producere:

Kristoffer Alm
Mads Mølgaard

Find dem på facebook her.