Teaterforestilling

1. december kl. 16.00 til 18.30

Kom og oplev teaterforestillingen Instastar

Kære kommende elever og alle med interesse for Svenstrup Efterskole,

I år opsætter Svenstrup Efterskole forestillingen Instastar, hvor vi følger 16-årige Lærke, som til sin store glæde bliver udvalgt blandt tusindvis af unge til at dyste om titlen som underholdningsminister i programmet Instastar.

Vi vil allerede nu gerne invitere jer til at komme og se forestillingen søndag d. 1. december, så sæt et kryds på dagen allerede nu. Teaterstykket starter kl. 16, men I er velkommen fra kl. 15.30, så der er tid til at lande i ro og mag. Stykket varer til ca. 18.30

Vi trakterer med lækker Svenstrup kage og en god oplevelse og vi håber mange af jer har tid og lyst, til at komme og bruge eftermiddagen med os. Tilmelding er ikke nødvendig.

Bemærk der vil være en forestilling for nuværende forældre, søskende og bedsteforældre aftenen før, som I modtager invitation til direkte gennem Viggo.