Teaterforestilling søndag – Something just like this

Søndag d. 21. november 2021 kl. 14.00

Forestilling for kommende elever, tidligere elever og alle med interesse for Svenstrup Efterskole

Kære kommende elever, tidligere elever og alle med interesse for Svenstrup Efterskole,

Svenstrup Efterskole inviterer jer til teaterforestillingen Something just like this.

Something just like this er en forestilling om valg og dilemmaer. Så kom forbi d. 21. november kl. 14 til et miks af skuespil, dans og live musik. Vi glæder os meget til at vise det for jer!

Der vil være lidt lækkert i spisesalen efterfølgende. Tilmelding er ikke nødvendig. Pga. stigende coronasmitte, skal I dog have coronapas med.

Bemærk der vil være en forestilling for nuværende forældre, søskende og bedsteforældre dagen før denne forestilling, som I modtager invitation til direkte gennem Viggo.