Teateruge og forestillinger

7. og 8. december

Hvordan skal jeg gøre? Hvem forventer hvad? Hvorfor er det lige mig?

Kom og oplev teaterstykket “Mig?” på Svenstrup Efterskole

En teaterforestilling, der handler om en ung mands frustrationer i en ungdomstid, hvor der er alle muligheder, men hvor mulighederne ikke giver mening. Han møder sin bedstemor, der har mange livserfaringer – måske kan hun hjælpe ham på vej i hans søgen efter meningen med livet.

Det er to formiddagsforestillinger torsdag d. 7. december kl. 10.00 og igen fredag d. 8. december kl. 9.30 (gratis adgang begge dage), hvor vi blænder op for et spændende miks af dans, drama og live-musik. Hvis du er forælder til en elev på den nuværende årgang, skal du i stedet sætte kryds i kalenderen torsdag den 7. marts kl. 19.00, hvor vi spiller årets forældreforestilling (dette er der mere info om på Viggonet).

Eleverne skriver selv i samarbejde med to lærere årets manuskript, og alle har en vigtig rolle i teaterugen – enten på scenen eller backstage. Vi sætter alle sejl til i en intens teateruge fredag d. 1. december, hvor vi øver dansetrin, replikker og musiknumre for fuldt tryk, inden vi slår dørene op for publikum. Vi glæder os til at se dig!

Mens du venter spændt, kan du se klip med musik og dans fra sidste års teaterstykke, “Dans med din djævel” her.