Travelabe – Alle har et liv – der er værd at leve

2. september kl. 14.45

"Jeg tror på, at et fokus på unges selvopfattelse er det mest relevante og nødvendige at arbejde med i løbet af et skoleår, for intet emne betyder mere for en ung end netop dette. Alle har en længsel efter at få det optimale ud af deres liv, og det er der jeg tager mit udgangspunkt!" - Anders Kofoed Pedersen

Foredraget: “Alle har et liv, der er værd at leve”, dækker over en række forskellige temaer, som alle har til hensigt at åbne vores øjne for os selv, og andre omkring os. Mit ønske for mig selv og andre er, at vi igennem hele livet må fortsætte med at vokse som mennesker, og samtidig være opmærksom på, at vi også er afgørende for andre menneskers vækst. Hvis vi skal gøre os forhåbninger om at lykkes i det, må vi starte med at forstå, at vi allesammen har et liv, der er værd at leve.

Travelape – Anders Kofoed Pedersen – har i de sidste 16 år levet AF og FOR, at besvare det spørgsmål som ligger dybest i alle unge. Spørgsmålet: Er jeg go’ nok?

I folkeskolen fik han at vide, at han havde en for livlig fantasi og snakkede for meget…og det har han så levet af lige siden.
Siden 2004 har han afholdt næsten 1000 foredrag, der har fået både unge, forældre og undervisere til at grine og græde…og efterhånden er det gået op for ham, at det ikke kun er de unge, som stiller sig selv dette spørgsmål.

Derfor er det blevet Anders Kofoed Pedersens mission at bekæmpe mindreværd og forkerthedsfølelsen, og udruste både unge og voksne med værktøjer til at håndtere alle de svære følelser, der følger med i slipstrømmen.

Dén mission starter ikke med at fortælle dig, hvad du skal BLIVE til.

Den mission starter med at fortælle, hvem du allerede ER!

Verden har ikke brug for flere kopier – verden har brug for ORIGINALER!

Læs meget mere om Travelape og hans foredrag på travelape.dk