Vi løber for kræftramte børn

7. april kl. 7.30-8.30

Vi deltager traditionen tro i Team Rynkebys Skoleløb, hvor elever og medarbejdere samler penge ind til kræftramte børn.

Løbet foregår i Svenstrups dejlige omgivelser fredag den 7. april kl. 7.30-8.30, hvor vi løber runder á 1200 meter. For hver runde tjener eleverne penge til Team Rynkebys indsamling. Dvs. jo mere de løber – jo flere penge samler de ind til det gode formål.

Formålet med Team Rynkebys Skoleløb er at motivere skoleelever til at dyrke motion samtidig med, de bliver en del af et nordisk fællesskab, der på tværs af skoler, byer og lande er med til at gøre en aktiv indsats for at samle ind til børn med en kritisk sygdom.

Inden løbet har eleverne mulighed for at indgå mikrosponsorater med familie, venner og lokale erhvervsdrivende, der opfordres til at give et beskedent beløb pr. omgang eleven løber.

Læs meget mere om Team Rynkebys Skoleløb her.