Kasper Mertz

"Hvis vi træner godt og tror på det, så kan vi nå uanede længder!"

Erfaring:
Jeg blev uddannet lærer i 2019. Jeg har spillet omkring 250 divisionskampe for henholdsvis Næstved BK og Nykøbing FC. I dec. 2019 starter jeg på T-træneruddannelsen.

Værdier:
Jeg tror på, at sammenhold og fællesskab kan flytte bjerge. Kæmper vi sammen, kan vi nå rigtig, rigtig langt. Derudover er tillid en vigtig værdi for mig. Gensidig tillid som gør, at vi kan stole på hinanden. En sidste ting er viljen. Viljen til at ville kæmpe for holdet og træneren.

Motivation:
Jeg har selv en lang fodboldkarriere bag mig. Jeg startede med at spille fodbold, da jeg var 4 år og har spillet lige siden. Jeg har været igennem op- og nedture gennem dele af min karriere. Jeg mener selv, at jeg har en bred viden og et kendskab til de følelser, som fodboldspillere løber rundt med inde på banen. Både til træning og i kampsituationer. Den viden gør jeg brug af som træner.
Jeg kan mærke, at når kampene er igang, har jeg stadig samme vindergen i mig, som når jeg står på den anden side af kridtstregen. Jeg VIL vinde. Det håber jeg smitter af.

Derudover er det en motivationsfaktor for mig, at jeg har erfaret på egen krop, hvor meget man kan rykke sig som spiller, hvis man har viljen med sig. Jeg har selv spillet på 2. holdet i Næstved som u17 spiller. To år senere blev jeg rykket op til seniortruppen et halv år før, jeg blev senior. Her blev jeg en etableret førsteholdsspiller. Den erfaring vil jeg bruge som træner på Svenstrup. At fortælle jer, at hvis vi træner godt og tror på det, så kan vi nå uanede længder.Linjefag

Kom og spil fodbold på Svenstrup Efterskole
Kom og prøv kræfter med mange forskellige slags sport her på Svenstrup Efterskole
Kom og vær den kreative designer her på Svenstrup Efterskole
Slip din indre rockstjerne løs til musik her på Svenstrup Efterskole
Kom og lær de fede moves til dans her på Svenstrup Efterskole