Flyvefærdige svaner forlader reden

26. juni 2020

Dimission for årgang 19/20 på en fantastisk flot dag

Tiden er gået og vi har nået sidste dag for dette skoleår. Flot høj sol og temperatur, som vi håber holder sommeren ud. En perfekt og flot dag til dimission for vores kærer elever på årgang 19/20 her på Svenstrup Efterskole.

Et skoleår der blev skudt i gang d. 11. august i 2019 med en flok spændte og lidt nervøse unge, som dog var så klar på at tage efterskolelivet til sig. Ja, det kræver sit, som 15-16 årig at skulle omstille sig til at være omkring mange mennesker 24/7, pludselig få en masse nye ansvarsområder og for nogle overskride grænser og bryde med sine vaner.
I kære elever på årgang 19/20 vil dog stå tilbage med mindet om en flok, der ville efterskolelivet og fællesskabet og med et åbent sind tog I imod alt det nye og udfordrende, vi kastede jer ud i.
Over arrangementer som vores oplevelsesdøgn, skitur og teateruge til dagligdagslivet med fagdage, morgenmotion og aftenhygge har I gjort året til et mindeværdigt et af slagsen for jer selv og alle os andre.

Som resten af Danmark blev vi også ramt af coronakrisen og 2 md. hjemme tog vi fællesskabet til det interaktive niveau online med både undervisning og hygge via Teams og Zoom og det lykkedes at holde liv i fælleskabets bål til den dag, hvor vi åbnede op for en ny hverdag her på skolen.
På trods af nye regler har den sidste tid været præget af en super optimistisk stemning plus det gode vejr, vi ser i dag til dimissionen og som begge har bidraget positivt til et lidt atypisk efterskoleår. Stort tillykke til Sofie og Jonas, som er årets svaner, fordi I især dækker vores fire værdiord passion, ambition, udvikling og fællesskab!

Som vi runder af med kåring af årets svaner, taler og uddeling af diplomer og årsplakater, håber vi, I også står tilbage med minder, som for altid vil være med jer og som helt sikkert har rustet jer til at tage imod verden og de udfordringer I vil møde i fremtiden.

Tak for I år kære årgang 19/20, I er nu fuldvoksne svaner fra Svenstrup Efterskole og kan flyve herfra og tage imod den ventende verden.

Pas godt på jer selv og hinanden indtil vi ses igen!

Se billeder fra dimissionen ved at klikke her