Vikar søges til aften- og weekendvagter

04. januar 2023

Er du måske lærerstuderende eller interesseret i at arbejde med unge mennesker

Kære lærerstuderende eller anden som finder understående interessant😊

Svenstrup Efterskole beliggende lidt uden for Næstved søger 1-2 vikarer, som vil og kan kombinere deres studietid med et vikarjob på vores efterskole. Der vil være enkelte planlagte vagter i løbet af skoleåret, men ellers er det hovedsageligt ved sygdom eller lignende, vi kan have brug for hjælp.

Vagterne vil hovedsageligt ligge udenfor jeres daglige undervisning: I hverdagen fra 17.00-23.00 eller 17.00-9.00 og i weekenderne: fredag 14.30-9.30(lørdag), lørdag 9.30-9.30(søndag) og søndag 9.30-23.00 eller 20.30-9.00(mandag). Der vil være en lønnet optræningsperiode over et par vagtaftener, før man bliver indkaldt til egentlig vikarhjælp.

Svenstrup Efterskole er en skole, der tilbyder:
• En meget velfungerende og homogen elevgruppe
• Positiv og engageret medarbejdergruppe
• Rigtig gode fysiske rammer
• Kig desuden rundt her på hjemmesiden. Vi er også på Facebook, Instagram og TikTok.

Dine kvalifikationer:
• Have stor lyst til at arbejde med 9.- og 10. klasses elever
• Være selvstændig og på eget initiativ kunne sætte aktiviteter i gang af forskellig slags
• Være struktureret, da vi har en del daglige rutiner, der skal være styr på
• Kunne være den ”voksne”, når der er brug for det og skabe rammer for de unge mennesker
• Have styr på din kalender så du hurtigt kan melde tilbage, om du kan hjælpe med eventuelle vagter
• Selv have mulighed for transport til skolen, da den ligger lidt uden for Næstved by
• Være ikkeryger

Har dette vakt din interesse, og vil du gerne være en del af vores velfungerende efterskole, må du meget gerne hurtigst mulig kontakte Viceforstander Martin Nielsen på tlf. 55 75 20 50 eller mail: martin@svenstrup-efterskole.dk

Du kan også hente stillingsopslaget som PDF ved at klikke her