Sport på skemaet

Hvad laver vi i timerne?

På sportslinjen vil du deltage i både inden- og udendørs aktiviteter – alt fra leg til fysisk træning, boldspil, løb, cykling, svømning og meget mere.

Vi har to dygtige og alsidige undervisere på Sport, der kaster dig ud i mange forskellige sportsaktiviteter.  Hvis du har en særlig sportsgren, du brænder for, er vi altid åbne for nye forslag. Og har du mod på at undervise resten af holdet i din sportsgren, hjælper underviserne dig gerne på vej.

Du har sport på skemaet to gange om ugen (4,5 timer i alt). Hvis du stadig ikke har fået nok, kan du også bruge vores fede faciliteter om aftenen og i din fritid. Du kan fx prøve kræfter med crossfit i vores crossfit-lokale, udfordre din højdeskræk på klatrevæggen (altid sammen med en lærer), eller brænde al din energi af i hallen.

Krav til dig
Vi forventer, at sport er noget, du vil, så du har en positiv holdning, er engageret og åben for forskellige fysiske aktiviteter. Du har erfaring med en eller flere sportsgrene og har et fysisk niveau, der hjælper dig i mødet med de udfordringer sportslinjen bringer.Måske vil du også læse omLinjefag

Kom og spil fodbold på Svenstrup Efterskole
Kom og prøv kræfter med mange forskellige slags sport her på Svenstrup Efterskole
Kom og vær den kreative designer her på Svenstrup Efterskole
Slip din indre rockstjerne løs til musik her på Svenstrup Efterskole
Kom og lær de fede moves til dans her på Svenstrup Efterskole