Forældrearrangementer

Vil I som forælder vide, hvordan det egentlig er at gå på efterskole?

Forældreweekend
Hvert år i september afholder vi en forældreweekend, hvor I som forældre får chancen for at få et unikt indblik i jeres barns liv på Svenstrup. Bagefter kan du snakke med derhjemme om, hvordan det er at have køkkentjans, om den friske morgenløbetur og om, hvordan det føles at møde så mange nye mennesker på én gang. Fordi vi ønsker at styrke samarbejdet mellem forældrene og medarbejdere, sender vi jeres børn hjem og lader jer overtage skolen for en stund til en hyggelig og aktiv weekend. Her får I mulighed for at lære os og de andre forældre bedre at kende i en uformel og afslappet atmosfære.

Forældresøndag
I foråret bliver I igen inviteret inden for til en hyggelig dag – denne gang i selskab med jeres børn. Her prøver I kræfter med jeres barns linjefag, og måske bliver I endda undervist af jeres barn den dag. I får også mulighed for bl.a. at opleve dans- og musiklinjen optræde, kreativ åbner dørene op – og måske er du frisk på at spille kamp mod Svenstrups stærke fodbolddrenge og -piger?

Udover disse arrangementer håber vi også at se jer ved andre af vores arrangementer som fx teaterforestillingen, Svenstrup-løbet og når fodboldholdet spiller finalekampe. Følg med i vores aktuelle arrangementer her.