Hvad siger forældrene?

Forældre til elever fra tidligere årgange fortæller:

“Når man sender sit barn på efterskole, handler det også som forældre om at vænne sig til at give lidt mere slip. Man har ikke længere den daglige kontakt, og man kan ikke følge med i, hvad der er sket i løbet af dagen. Derfor satte jeg stor pris på forældreweekenden. Det gav et super indblik i, hvad de unge oplever og en fornemmelse af, hvem der er der for de unge i hverdagen.”

“SE inddrager forældrene på en rigtig god måde. Jeg deltog i brobygningsugen med bidrag om erhvervsvalg og retning i livet. En fin måde at møde mange søde elever og andre forældre.”

“Selvom man ikke på én weekend kan lære de andre forældre at kende, var det skønt at sætte ansigt på nogle andre og særligt at møde forældrene til værelseskammeraterne til forældreweekenden. Et super døgn der gjorde, at jeg gik hjem lidt klogere og “lidt mere tryg” – selvom jeg nu ikke var bekymret, da jeg har tillid til skolens ansatte og mit eget barn. Hjem kom jeg også med lidt trætte ben efter sport – men det kombineret med gode grin undervejs gør, at jeg anbefaler andre at tage med til forældreweekend.”

“Jeg oplever et imødekommende, kommunikativt og meget engageret personale på SE.”

“Når jeg fortæller andre om de fine arrangementer – særligt forældreweekend og forældresøndag, forstår jeg, at det er noget, der er særligt for Svenstrup. Jeg har med stor glæde deltaget i forældreweekend og forældresøndag. Særligt oplevelsen af at møde personalet i en mere aktiv form er en gave, det skaber nærhed, tryghed og en langt bedre forståelse for det, mit barn kommer hjem og fortæller.”
Linjefag

Kom og spil fodbold på Svenstrup Efterskole
Kom og prøv kræfter med mange forskellige slags sport her på Svenstrup Efterskole
Kom og vær den kreative designer her på Svenstrup Efterskole
Slip din indre rockstjerne løs til musik her på Svenstrup Efterskole
Kom og lær de fede moves til dans her på Svenstrup Efterskole