Hvad koster et efterskoleophold hos os?

Indmeldelse
Når I melder jeres barn ind, betaler I et indmeldelsesgebyr på 1500 kr. og et depositum på 700 kr. Vi tilbagebetaler jeres depositum ved skoleårets afslutning, eller hvis I eller vi ønsker at afbryde opholdet.

Tilskud
Staten yder et tilskud til elever, der vil på efterskole. Statstilskuddet bestemmes ud fra forældrenes indkomst. Det beregnes ud fra indkomstgrundlaget 2 år inden det år, skoleåret starter. Beløbet fratrækkes  fradrag for søskende under 18 år ved skoleårets start.
I tilfælde af drastisk lønnedgang, sygdom og andre særlige tilfælde, kan der søges individuel supplerende støtte. Hør nærmere på skolens kontor.

Beregning af egenbetaling
På efterskolernes hjemmeside kan du beregne, hvad du selv skal betale (din egenbetaling) for et efterskoleophold, efter elevstøtte fra staten er fratrukket. Klik her for at komme til beregneren (eksternt link)

Afbrydelse af ophold
Hvis opholdet på skolen afbrydes i utide enten ud fra vores eller jeres ønske, betaler I en afbrydelsesbetaling svarende til 4 ugers almindelig forældrebetaling. Afbrydes skoleåret inden for de første 2 uger, betales fuld ugepris i 4 uger.

Skolepengene er alt inklusive
Undervisningsmateriale, skoledragt, den årlige skitur og andre udflugter er inkluderet i skolepengene.

Betaling
I betaler med 9 rater fra den 1. august til og med den 1. april. Raten første august er dobbelt. Vi sender jer alle nødvendige skemaer til brug for ansøgning om elevstøtte samt indbetalingskort til betaling af skolepenge.

Skolepris
Årgang 2019-20: 2.450 kr. pr. uge.

Kom og spil fodbold på Svenstrup Efterskole
Kom og prøv kræfter med mange forskellige slags sport her på Svenstrup Efterskole
Kom og vær den kreative designer her på Svenstrup Efterskole
Slip din indre rockstjerne løs til musik her på Svenstrup Efterskole