Hvad vil vi?

Værdigrundlag

Svenstrup Efterskole er for dem, der vil bruge et år på en fri og uafhængig efterskole uden tilknytning til politiske eller religiøse organisationer.

Du vil engagere dig, mens du udviser selvstændighed, ansvarlighed og hensyntagen, når du bliver en del af vores forpligtende fællesskab for 9. og 10. klasseselever. Vores formål er at give vores elever medmenneskelig respekt og tolerance samt at udvikle deres personlighed, så den enkelte elev kan engagere sig i tilværelsen på en positiv og aktiv måde.

Skolen er for ikke-rygere. Det betyder, at du skal være ikke-ryger for at blive optaget, og du skal fortsætte med at være ikke-ryge i hele din tid på Svenstrup Efterskole. Det gælder både, når du er på skolen, og når du ikke er.