Info til kommende elever

Er du blevet optaget på Svenstrup Efterskole, så følg med her på siden, hvor vi opdaterer information om dit kommende efterskoleår.

På denne side finder du oplysninger til jer, der er optaget de kommende skoleår. Der vil blive skrevet om første skoledag, tøjbestilling, teaterinvitationer, ny elevdag osv. Bogmærk siden og hold løbende øje med nyt fra Svenstrup.

Årgang 20/21 – kommende årgang

Invitation til Ny Elevdag

Sæt kryds søndag d. 29. marts, hvor vi afholder Ny Elevdag for hele årgang 20/21 og jeres forældre. Kom og mød resten af årgangen, lærerne og hør mere om linjefagene. Nærmere tidspunkt kommer senere.

Skolestart

Skolestart bliver søndag d. 9. august kl. 16.00

Årgang 21/22

Der er ingen specifikke datoer endnu, men hold øje med teaterinvitation, som vil komme engang i efteråret 2020.

Kom og spil fodbold på Svenstrup Efterskole
Kom og prøv kræfter med mange forskellige slags sport her på Svenstrup Efterskole
Kom og vær den kreative designer her på Svenstrup Efterskole
Slip din indre rockstjerne løs til musik her på Svenstrup Efterskole