Info til kommende elever

Er du blevet optaget på Svenstrup Efterskole, så følg med her på siden, hvor vi opdaterer information om dit kommende efterskoleår.

På denne side finder du oplysninger til jer, der er optaget de kommende skoleår. Der vil blive skrevet om første skoledag, tøjbestilling, teaterinvitationer, ny elevdag osv. Bogmærk siden og hold løbende øje med nyt fra Svenstrup.

Årgang 20/21 – kommende årgang

Kalender 20/21 er oppe

Klik her for at se kalenderen for 20/21. Du kan også vælge punktet kalender i menuen ovenfor.

Grundet situationen med coronavirus og udskudte konfirmationer har der været en del spørgsmål omkring, hvilke aktiviteter vi har i august og september, da mange af jer skal til arrangementerne der i stedet for.

Den sidste weekend i august er en såkaldt obligatorisk weekend, hvor eleverne skal være på skolen (29. og 30. august), så hvis I kan undgå noget den weekend, så vil det være det bedste, men med det sagt, så er vi dog godt klar over at store arrangementer i den kategori selvfølgelig er vigtige og jeres barn kan være nødt til at være med der.

Bestilling af tøj

Klik her for at komme til bestilling af tøj. Sidste frist er d. 13. juni. Hvis du er tilmeldt fodboldholdet, så har du også mulighed for at købe specielle fodboldpakker i shoppen.

Medbringerliste

Klik her for at se, hvad du skal have med til skolestart

Facebook gruppe til årgang 20/21

Aya fra den kommende årgang har lavet en gruppe på Facebook, hvor alle elever fra 20/21 er velkommen til at melde sig ind. Du finder link her:
https://www.facebook.com/groups/1784164348381050/ eller søger på gruppen Svenstrup efterskole elever 20/21

Skolestart

Skolestart bliver søndag d. 9. august kl. 16.00

Årgang 21/22

Der er ingen specifikke datoer endnu, men hold øje med teaterinvitation, som vil komme engang i efteråret 2020.

Kom og spil fodbold på Svenstrup Efterskole
Kom og prøv kræfter med mange forskellige slags sport her på Svenstrup Efterskole
Kom og vær den kreative designer her på Svenstrup Efterskole
Slip din indre rockstjerne løs til musik her på Svenstrup Efterskole