Info til kommende elever

Er du blevet optaget på Svenstrup Efterskole, så følg med her på siden, hvor vi opdaterer information om dit kommende efterskoleår.

På denne side finder du oplysninger til jer, der er optaget de kommende skoleår. Der vil blive skrevet om første skoledag, tøjbestilling, teaterinvitationer, ny elevdag osv. Bogmærk siden og hold løbende øje med nyt fra Svenstrup.

Årgang 20/21 – kommende årgang

Konfirmationer og andre vigtige arrangementer til næste skoleår

Grundet situationen med coronavirus og udskudte konfirmationer har der været en del spørgsmål omkring, hvilke aktiviteter vi har i august og september, da mange af jer skal til arrangementerne der i stedet for.

Den sidste weekend i august er en såkaldt obligatorisk weekend, hvor eleverne skal være på skolen (29. og 30. august), så hvis I kan undgå noget den weekend, så vil det være det bedste, men med det sagt, så er vi dog godt klar over at store arrangementer i den kategori selvfølgelig er vigtige og jeres barn kan være nødt til at være med der.

Info og billeder af tøj

Der kommer snart billeder og info omkring tøj, som skulle have været bestilt til Ny Elevdag. Vi skriver herinde, så snart det er klart.

Facebook gruppe til årgang 20/21

Aya fra den kommende årgang har lavet en gruppe på Facebook, hvor alle elever fra 20/21 er velkommen til at melde sig ind. Du finder link her:
https://www.facebook.com/groups/1784164348381050/ eller søger på gruppen Svenstrup efterskole elever 20/21

Ny Elevdag d. 29. marts er udskudt – send papirer retur på mail

Grundet situationen med coronavirus bliver Ny Elevdag d. 29. marts aflyst og vi finder en anden dag, hvor vi må afholde dagen for årgang 20/21 og jeres forældre. Så snart vi ved mere, melder vi en ny dato ud, så hold øje herinde og på mail.

Vi har sendt en mail med en række papirer, som I skal udfylde og sende retur på mail (kontor@svenstrup-efterskole.dk).

Papirerne skulle være medbragt til Ny Elevdag, men da vi har brug for dem, beder vi jer om at sende dem retur på mail hurtigst muligt. Det drejer sig bl.a. om elevstøtte skema, seneste karakterblad, 2 x samtykkeerklæring, elevkontrakt og “Oplysinger om dig”.

Vi er ikke at træffe på tlf. lige pt, men vi svarer på mail.

Skolestart

Skolestart bliver søndag d. 9. august kl. 16.00

Årgang 21/22

Der er ingen specifikke datoer endnu, men hold øje med teaterinvitation, som vil komme engang i efteråret 2020.

Kom og spil fodbold på Svenstrup Efterskole
Kom og prøv kræfter med mange forskellige slags sport her på Svenstrup Efterskole
Kom og vær den kreative designer her på Svenstrup Efterskole
Slip din indre rockstjerne løs til musik her på Svenstrup Efterskole