Info til kommende elever

Er du blevet optaget på Svenstrup Efterskole? Så følg med her på siden, hvor vi opdaterer information om dit kommende efterskoleår.

Krav til computer

Macbook eller Windows computer. Vi benytter officepakken, men den får de adgang til her, så det er ikke et krav at have den på forhånd.

Vi anbefaler ikke Chromebook, iPad eller anden tablet, da det i mange tilfælde vil begrænse eleven i nogle arbejdsgange.

Kalender

Kalender finder du her. Bemærk den kan ændre sig, så husk altid at åbne kalenderen fra hjemmesiden, da det altid er seneste udgave.

Medbringerliste

Medbringerlisten er lige på trapperne.

Skolestart

Skolestart er søndag d. 11. august 2024 om eftermiddagen. Præcist tidspunkt kommer senere. Vi glæder os!

Kom og spil fodbold på Svenstrup Efterskole
Kom og prøv kræfter med mange forskellige slags sport her på Svenstrup Efterskole
Kom og vær den kreative designer her på Svenstrup Efterskole
Slip din indre rockstjerne løs til musik her på Svenstrup Efterskole