Info til kommende elever

Er du blevet optaget på Svenstrup Efterskole, så følg med her på siden, hvor vi opdaterer information om dit kommende efterskoleår.

Her finder du, der er optaget de kommende skoleår praktisk info om dit efterskoleår. Vi opdaterer siden løbende med info om første skoledag, tøjbestilling, teaterinvitationer, ny elevdag osv.
Bogmærk siden og hold øje med nyt fra os.

Årgang 22/23

Invitation sendt
Vi har sendt invitation på mail d. 1. marts til Ny Elevdag. Hvis I ikke har modtaget mailen, så se om den kan være havnet i spam filter / uønsket post mappen. Er den stadig ikke kommet, så kontakt skolen hurtigst muligt på tlf. 55 75 20 50.

Ny Elevdag
Vi holder Ny elevdag søndag d. 20. marts, hvor I alle er inviteret til at besøge skolen – Det er kl. 13.00 til 17.30. Husk at udfylde og medbringe de forskellige sedler fra invitationen.

Skolestart
Skolestart bliver søndag d. 7. august kl. 16.00

Kom og spil fodbold på Svenstrup Efterskole
Kom og prøv kræfter med mange forskellige slags sport her på Svenstrup Efterskole