Info til kommende elever

Er du blevet optaget på Svenstrup Efterskole, så følg med her på siden, hvor vi opdaterer information om dit kommende efterskoleår.

Her finder du, der er optaget de kommende skoleår praktisk info om dit efterskoleår. Vi opdaterer siden løbende med info om første skoledag, tøjbestilling, teaterinvitationer, ny elevdag osv.
Bogmærk siden og hold øje med nyt fra os.

Årgang 21/22

4. maj – Vi har sendt mail til jer med link til bestilling af tøj. Kontakt skolen, hvis I ikke har modtaget en mail.

Medbringerliste til skolestart – her finder I alle de ting, der skal med, når I ankommer til Svenstrup

Skolestart bliver søndag d. 8. august kl. 16. Vi glæder os til at tage imod jer :-)

Kom og spil fodbold på Svenstrup Efterskole
Kom og prøv kræfter med mange forskellige slags sport her på Svenstrup Efterskole