Elever 2020/21

Har du fået en plads hos os i skoleåret 2019-2020?
Så følg med her på siden, hvor vi opdaterer information om dit kommende efterskoleår.

På denne side finder du oplysninger om næste skoleår. Første skoledag, tøjbestilling, teaterinvitation, ny elevdag osv. Bogmærk siden og hold løbende øje med nyt fra Svenstrup.

Invitation til teaterforestilling

Vi vil gerne invitere jer elever på den kommende årgang 20/21 (og også jer til efterfølgende årgang 21/22)  til at komme og se årets teaterforestilling, når den løber af stablen d. 1. december. Præcist tidspunkt kommer senere, men sæt kryds allerede nu, så ses vi søndag d. 1. december.

Invitation til Ny Elevdag

Sæt kryds søndag d. 29. marts, hvor vi afholder Ny Elevdag for hele årgang 20/21 og jeres forældre. Kom og mød resten af årgangen, lærerne og hør mere om linjefagene. Nærmere tidspunkt kommer senere.

Kom og spil fodbold på Svenstrup Efterskole
Kom og prøv kræfter med mange forskellige slags sport her på Svenstrup Efterskole
Kom og vær den kreative designer her på Svenstrup Efterskole
Slip din indre rockstjerne løs til musik her på Svenstrup Efterskole