Undervisning

Vi er en boglig efterskole, der har ambitioner om, at du udvikler dig fagligt, imens du går på efterskole. Vi vil skolen, vil du?

Hos os er undervisningen i højsædet. Vi bryster os af at være en boglig skole med et højt fagligt niveau.
Vi har ambitioner på dine vegne, og vi stiller krav til dig om, at du er med i den daglige undervisning. At du bidrager til at skabe et aktivt og positivt undervisningsrum.

Vi arbejder passioneret for at skabe et stærkt fællesskab. Vi plejer ikke kun fællesskabet i fritiden men også i undervisningen. Det betyder, at du bakker dine kammerater op og er åben over for de udfordringer, du møder.

Obligatoriske fag
I 9. klasse har du alle de obligatoriske fag: dansk, engelsk, matematik, fysik/kemi, biologi, historie, geografi, samfundsfag, kristendom,  idræt og tysk eller fransk.

I 10. klasse har du dansk, engelsk, matematik, orientering og enten tysk eller fransk og/eller fysisk/kemi.

Det er vigtigt, du er opmærksom på, at tilmelding til holdene er bindende for hele efterskoleopholdet. Vi forventer, at du går op til de afsluttende skriftlige og mundtlige prøver i fagene. Vi tilbyder ikke specialundervisning.

Anderledes fagdage
Du vil opleve, at vi i løbet af året ind imellem bryder det almindelige skema op i fagdage, hvor du fordyber dig i et af dine fag og fx tager på museum, går i dybden med et særligt tema eller omdanner Svenstrup til et casino for en dag for at arbejde med statistik på matematikdagen.
Linjefag

Kom og spil fodbold på Svenstrup Efterskole
Kom og prøv kræfter med mange forskellige slags sport her på Svenstrup Efterskole
Kom og vær den kreative designer her på Svenstrup Efterskole
Slip din indre rockstjerne løs til musik her på Svenstrup Efterskole
Kom og lær de fede moves til dans her på Svenstrup Efterskole