Det nye kuld er ankommet

12. august 2019

Skolestarten er gået! Velkommen årgang 19/20

Du kender den lille rumlen i maven, som kommer, når du er på vej mod noget nyt, noget ukendt. En nervøsitet eller måske egentlig mere en spænding for det, du egentlig har glædet dig til, men alligevel ikke helt ved, hvordan vil komme til at foregå. Den følelse havde størstedelen af 144 unge mennesker højst sandsynlig, da de kørte mod Næstved, sammen med deres forældre for at lande her på Svenstrup Efterskole. D. 11 august var dagen, som alle elever, forældre og os her på Svenstrup havde glædet os til, nemlig dagen, hvor ventetiden endelig var ovre og vi kunne tage hul på skoleåret 19/20.

Værelserne blev fordelt, bagagen læsset af og vi har allerede nu nydt en første omgang af Svenstrups efterhånden berømte æblekage. Det var en flok veloplagte elever, der lagde vejen forbi med deres forældre og der blev sagt pænt goddag inden udpakningen på værelserne og første fællessang i hallen.

Efter vi sagde farvel til forældrene, stod den på hygge og dans i hallen. Som I kan se på billederne, blev alle rystet rigtigt godt sammen og vi lagde fundamentet til et solidt fællesskab, som vi er sikre på vores drenge og piger hurtigt skal få opbygget. Der er kun tilbage at sige:”Velkommen årgang 19/20!.”

Vi glæder os til de næste 10 md. sammen med jer. Til jer forældre vil vi sige I skal følge med her på hjemmesiden, på Facebook og på Instagram, hvor vi viser lidt forskellige ting fra året efterhånden, som det skrider frem.

Se billeder fra ankomsten og første aften her: http://www.svenstrupefterskole.dk/1920/ankomst/

Følg også med på:
Facebook: https://facebook.com/svenstrupefterskole

Instagram: https://instagram.com/svenstrupefterskole_dk

Vimeo: https://vimeo.com/svenstrup