Efterskolernes Dag 2019

30. september 2019

Dejlig dag med masser af besøgende til åbent hus

Søndag d. 29. september slog vi dørene op til Efterskolernes Dag. Vores elever viste veloplagte skolen frem og fortalte grundigt om, hvordan livet er på Svenstrup Efterskole. Generelt summede hele skolen, hvor de enkelte linjefag var i gang rundt omkring . Bl.a. viste Musik, Design og Dans små shows, de havde arbejdet på i ugen op til åbent hus.

Vi havde rigtig mange besøgende på dagen, hvoraf ca. 230 var interesserede elever og vi vil gerne sige tak til alle jer, der lagde vejen forbi. Vi håber I fik jer et godt indtryk af skolen og hvordan det fungerer på Svenstrup. Til de af jer, der skrev sig op, så glæder vi os til at se jer igen, når tiden er inde til det.

Hvis I ikke nåede forbi Svenstrup eller hvis tvivlen stadig nager om, hvilken efterskole det skal være, så tag et kig på Alma og Frejas rundvisning på skolen, hvor de viser hvordan vi bor, hvor vi spiser og hvor vi bruger vores tid både i undervisningen og fritiden. Pigerne filmede en flot rundvisning imens Efterskolernes Dag var i gang, så det er næsten som at være der selv ;-)

Husk du kan se meget mere om Svenstrup Efterskole her på hjemmesiden og på de nedenstående links her:

Klik her for billeder af Svenstrups faciliteter

Klik her for billeder fra Efterskolernes Dag

Generelt har vi en hel del gallerier fra de sidste mange år: http://billeder.svenstrup-efterskole.dk/default.aspx

Vi har også en videoside på Vimeo: https://vimeo.com/svenstrup/ med videoer fra forskellige lejligheder.