Fællesskabet starter her

15. august 2019

2 døgn med introtur på Feddet er katalysatoren

Da vi alle mødtes søndag for første gang, havde vi i hvert fald en ting til fælles: Vi havde valgt Svenstrup Efterskole og vi så frem til et år, som vi havde hørt et efterskoleår skulle være. Efterskole forbindes tit med sammenhold og fællesskab og netop fællesskab er en af vores kerneværdier, men det opstår ikke bare ud af det blå. Fællesskab skal skabes og derefter omhyggeligt bygges videre på indtil det heldigvis ofte bliver selvforstærkende.

Nu er der intet bedre at starte med end en introtur, hvor vi alle kommer hinanden ved. Vi var heldigvis 144 oplevelsesparate elever og en flok engagerede lærere, som tog cyklen til Feddet ca. 30 km. fra Svenstrup. Skybrud og hagl skulle ikke skræmme os, vi nåede frem og fik lavet lejr med vores telte. Det blev starten på to døgn med en masse lege, hygge og sang. Præcis det der skal til, for at nedbryde grænser og lære hinanden bedre at kende. En masse oplevelser, som sår kimen til det fællesskab, vi nu skal bygge videre på resten af året.

Det har været en super tur og nu kan vi for alvor sige at skoleåret er skudt i gang og årgang 19/20 flokken kan starte deres efterskoleliv.

Se bare billederne her fra introturen og fornem engagementet fra de unge mennesker: Klik her for at åbne galleriet