Gallafest på Svenstrup

15. juni 2020

Smukke unge mennesker i flotte kjoler og smarte jakkesæt til en forrygende aften på Svenstrup

Da Mette Frederiksen valgte at lukke landet ned i marts og vi alle sammen blev sendt hjem på ubestemt tid, så det sort ud for resten af skoletiden her på Svenstrup. 2 md hjemme, hvor bl.a. gallafesten blev udskudt og med dystre udsigter for, om det overhovedet kunne lade sig gøre at gennemføre den.

Historien herfra kender vi, alle efterskoler fik udstukket en række retningslinjer og kunne derefter åbne igen. Det var nyt og udfordrende, men vi tog udfordringen op og i sidste ende lykkedes det også at planlægge en gallafest under de nye omstændigheder.

Kreativiteten var stor og vi fik byttet Lanciers ud med et show fra henholdsvis pigerne først og derefter drengene som blev fremført på kunstgræsbanen til stor jubel fra begge køn. Tidligere på året havde vi trukket gallapartnere og med lidt afstandstricks fik vi taget parbilleder på den røde løber alligevel.

Normalt ville gallafesten foregå i vores dansesal, men også her måtte vi ryste posen og tænke nyt. Hallen blev den nye festsal og vi tager hatten af for udsmykningen og borddækningen. Uden at overdrive, så oplevede vi flere, der uafhængigt af hinanden og ved første øjekast stoppede og op og spontant udbrød: ”wow!” når de så hallen. Det var fænomenalt arbejde!

Masser af god mad fra køkkenet, laks m. wasabicreme, oksefilet med lækre salater og tilbehør og lækker chokolademousse til dessert.

Der var taler fra svanerådet, drengene og pigerne og vi blev taget med igennem året og alle de minder vi har fået her på skolen. Vi fik besøg af standup’eren Ghaith Kashkul og musikholdet underholdt med sang og fællessang, så der var gåsehud og en fællesskabsfølelse helt i top!

Der blev knipset fotos en masse, som du kan se i gallerierne nedenfor og vi lukkede festen af med en hyggelig lysceremoni, hvor alle de fede ting fra året blev skrevet på lysposer og sat som S.E. på græsset. En ny opskrift på galla, men samme gode stemning, som vi vil huske altid ;-)

Klik her for at se billeder fra aftenen

Klik her for at se parbilleder