Ny Elevdag med kommende årgang

27. marts 2023

Årgang 23/24 på besøg for første gang samlet

I går d. 26. marts havde vi den store glæde at byde den kommende årgang velkommen på Svenstrup Efterskole til Ny Elevdag. En spændende dag, som altid giver lidt sommerfugle i maven, for nu gælder det for alvor snart – I skal på efterskole!

Sang er en stor del af et efterskoleophold, så vi startede selvfølgelig ud i hallen med en hyggelig fællessang, nemlig Kim Larsens udgave af Det er i dag et vejr og så lidt underholdning fra vores talentfulde musikhold som spillede ABBA’s Mama Mia og Elvis’ Cant Help Falling in Love, for så at slutte af med et flot show fra vores dygtige dansere.

En fantastisk måde at starte dagen på og få eleverne i det rette humør til næste del af programmet, som foregik ude i klasserne, hvor de skulle lave speeddating med forskellige små emner, både fjollede og seriøse. Det er en sjov og anderledes måde at slappe af på, få sænket paraderne lidt og derigennem nemmere lære hinanden at kende.

Efter speeddatingen stod den på et par timers linjefag, hvor bl.a. sport og fodbold nød rigtig godt af det flotte (om end kolde!) forårsvejr. Eleverne blev introduceret til deres lærere og sammen med vores nuværende elever fik de prøvet deres kommende linjefag og hvad de kan forvente efter sommerferien, når vi starter op.

Vores kommende forældre blev introduceret til, hvad det nu betyder for dem, at deres dreng eller pige skal starte på en efterskole og mere eller mindre flytter hjemmefra i 10 md. Der var både tid til masser af praktisk information, spørgsmål og selvfølgelig lækker kage fra køkkenet.

Vi sluttede en fantastisk Ny Elevdag af med fællessang i hallen og vi ser frem til skolestarten i august!

Se en masse billeder fra dagen ved at klikke her

Du finder også en masse billeder fra i år og tidligere år ved at klikke her