Nyt kuld ælllinger på Svenstrup

17. august 2023

Årgang 23/24 er landet!

Søndag d. 13. August 2023 var dagen for skolestart. 142 spændte unge mennesker satte sig ind sammen med deres forældre og kørte mod Svenstrup fra over alt på Sjælland, Lolland, Falster og Fyn. Omkring kl. 16.00 begyndte vores nye beboere lige så stille at trille ind på skolens parkeringsplads. Det var en flok tydeligt spændte, lige tilpas nervøse og ikke mindst, forventningsfulde unge mennesker der trådte ud af bilerne. Superspændte på hvad dagen mon ville bringe, især når familien om ikke ret længe ville tage af sted igen. Nu gjaldt det, efterskoleåret 23/24!

Der blev smilet, sagt goddag, givet hånd og alle fik nøgler uddelt til deres kommende værelser. Pludselig summede vores fire beboelsesgange Nord, Syd, Øst og Vest dejligt af lyden fra masser af mennesker. Det blev tid til første omgang kage, heriblandt Svenstrups legendariske(-ish) æblekage i spisesalen. Alt sammen inden den stod på fællessang og velkomst i hallen fra forstander Gitte. Kl. 18.30 sagde vi farvel til forældre og så stod den på lækker aftensmad, fællesdans, sjov og endnu mere fællessang inden vi gik til ro ovenpå en begivenhedsrig dag.

Velkommen til årgang 23/24 – et spændende efterskoleår har taget sin begyndelse. Det er nu fællesskabet skabes og nu minderne dannes. Intet kommer jo af sig selv, men har man viljen og ambitionerne til at danne nye relationer og venskaber, til bruge ja-hatten og til at finde det positive sammen, så bliver resultatet rigtig godt ;-)

Se årets første galleri fra dagen lige her