Oplevelsesdøgnet

09. oktober 2020

Oplevelsesdøgnet gør underværker for fællesskabet på den lange bane

Selv om dagligdagen på Svenstrup Efterskole altid er fuld af oplevelser og indhold, har vi ind imellem specielle arrangementer, der skiller sig markant ud. Det er f.eks. vores årlige skitur eller teaterugen, som giver noget helt specielt til sammenholdet og fællesskabet på en årgang.

I slutningen af september har vi oplevelsesdøgn, som også er i kategorien for specielle arrangementer. I underkanten af 24 timer, tager vi hele årgangen med på en oplevelse i naturen omkring Næstved, hvor de dyster mod hinanden i alskens kreative discipliner. Inddelt i svanekuld får de i løbet af døgnet opbygget et endnu bedre sammenhold, og det styrker fællesskabet på den lange bane.

Vi vil ikke gå i yderligere detaljer med, hvad oplevelsesdøgnet helt specifikt indeholder, for det er, og skal fortsat være, en lidt diffus ting, som overrasker og udfordrer vores elever – også gerne til næste år ;-)

Derfor vil vi holde os til, at på trods af den huserende coronavirus, blev oplevelsesdøgnet i år en succes. Årgang 20/21 var helt med på beatet og tog godt imod, det vi kastede dem ud i. Det er især uvisheden om, hvad der skal ske, der altid gør oplevelsesdøgnet til noget lidt specielt og til tider lidt hårdt i momentet. Efterfølgende er det en begivenhed, som frembringer både smil, latter og et lettelsens suk i ny og næ. Vi kan tydelig mærke en forskel i sammenholdet på elevgruppen, for det har sat spor. Det her har de været igennem sammen og det gør noget positivt – også i år.

Nyd lidt billeder fra dagen ved at klikke her