Skal du i 9. klasse efter sommerferien?

15. juni 2020

Er du pige er der mulighed for at komme på fodbold-, musik- eller designlinjen. Til drengene i 9. klasse har vi stadig plads på musik- eller designlinjen

Opdatering d. 29. juni – alle pladser er nu fyldt op og der mulighed for venteliste

Der er blevet omstruktureret lidt til næste årgang og vi har fået ledige pladser til 9. klasse med start efter sommerferien til årgang 20/21. Så grib chancen og kom på Svenstrup Efterskole allerede fra næste skoleår.

Er du pige og interesseret i fodbold, har vi en ledig plads på vores fodboldlinje. Du kan læse meget mere om fodboldlinjen ved at klikke her

Herudover har vi ledige pladser på designlinjen og musiklinjen og her er det lige meget om du er drenge eller pige. Så hvis det kreative eller det musikalske lige er dig, så læs mere om designlinjen her eller musiklinjen her.

Vi er en boglig efterskole fyldt med masser af oplevelser og fællesskab, som du kan læse meget mere om her og ved at klikke rundt i menupunkterne ovenover.

Der er tale om få pladser, så ring hurtigst muligt på tlf. 55 75 20 50, hvis du er interesseret eller har flere spørgsmål.