Skal du i 9. klasse efter sommerferien?

21. april 2020

Har en pigeplads til fodbold og en drengeplads til fodbold- eller musiklinjen

Der er blevet omstruktureret lidt til næste årgang og vi har fået ledige pladser til 9. klasse med start efter sommerferien til årgang 20/21. Så grib chancen og kom på Svenstrup Efterskole allerede fra næste skoleår.

Er du pige og interesseret i fodbold, har vi en ledig plads på vores fodboldlinje. Du kan læse meget mere om fodboldlinjen ved at klikke her

For drengene har vi en ledig plads på fodboldlinjen eller musiklinjen, så hvis du har flair for fodbolden eller det musikalske, er det måske lige dig. Læs mere om fodboldlinjen her eller musiklinjen her.

Vi er en boglig efterskole fyldt med masser af oplevelser og fællesskab, som du kan læse meget mere om her og ved at klikke rundt i menupunkterne ovenover.

Der er tale om få pladser, så ring hurtigst muligt på tlf. 55 75 20 50, hvis du er interesseret eller har flere spørgsmål.