Stafet for Livet

31. august 2021

Seje unge mennesker, masser af kilometer i benene, maratondistancer og farverigt colour run

Det var en flok seje elever, der stillede op til Stafet for Livet, da vi i weekenden deltog i arrangementet her i Næstved. Konceptet er enkelt, jo mere bevægelse, jo flere penge til kræftforskningen. Ambitionerne var store fra vores unge mennesker og vi startede godt ud i vante rammer her på skolen med masser af løb og forskellige opgaver omkring arrangementet. På trods af strålende vejr (læs: masser af næsten uophørlig regn) fik vi presset vores egen colour run ind i programmet til stor morskab for både kastere og løbere. Husk at se billederne i galleriet i bunden.

Vi havde en lille eksklusiv flok på omkring 10 stk., som havde et ambitiøst mål om at gennemføre maratondistancen – Hatten af for den performance. Det var stærkt arbejde og der var ret ømme ben til aftensmaden senere (og stadig lidt her nogle dage senere…).

Dagen sluttede af med en cykeltur til Herlufsholm Stadion, hvor vi løb/gik de klassiske runder på atletikbanen og sluttede af med en smuk lysceremoni til minde om dem, der tabte kampen mod kræften.

Se billederne, hvor motivationen nærmest skinner igennem og på trods af elendigt vejr, blev det en dejlig dag hvor fællesskabet var i højsædet og vi samlet set fik løbet/gået mere end 2.500 km.

Klik her for at se de fede billeder fra dagen.