Teateruge med årgang 21/22

23. november 2021

En uge i teatrets tegn kulminerede i flotte forestillinger

Den netop overståede weekend bød på hele 3 teaterforestillinger og var kulminationen på vores årlige teateruge. En temauge, hvor vi rydder skemaet og har fokus på udvikling og opførelse af et teaterstykke i weekenden.

Alle elever bliver delt ud på forskellige hold, som står for hver deres del af forløbet. De har mulighed for at ønske, hvilke områder de helst vil være på. I år mundede det ud i en række forskellige hold, hvor der var de direkte synlige til stykket som skuespillerne, musikerne og danserne, der jo alle var på scenen. De havde god backup af vores designhold, som stod for rekvisitter og kostumer. Scenecrewet stod for scenebyg og hjælp under stykket. Medieholdet, stod for PR, lyd, lys og ikke mindst imponerende digitale visuals under stykket. Cafeholdet sørgede for flotte spisesteder, og indsamling af sponsorgaver til tombolaen og køkkenholdet, som lavede lækre gaver og mad til alle spisegæsterne.

I år satte vi teaterstykket ”Something Just Like This” op, som er skrevet af Jeanette Friis Agergaard – en efterskolelærer faktisk – hvor emnet var omkring det at tage valg i livet og netop at tage de valg frem for ikke at gøre det.

Et stykke med masser af skuespil kombineret med fed musik og tilhørende flotte danse. Ord er næsten for fattige i forhold til at beskrive den udvikling vi så fra mandag morgen til lørdag, hvor det hele kom sammen i en større enhed. Stor applaus til alle vores unge mennesker, som virkelig var på og til vores dygtige medarbejdere, som fik ledet og koordineret hele forløbet.
Tak til alle jer der kiggede forbi, vi håber I nød forestillingerne og besøget på skolen i det hele taget. Vi havde en fest med det og vi håber I også tog herfra med en god fornemmelse i kroppen.

Se billeder fra teaterugen ved at klikke her

Se billeder fra forestillingerne ved at klikke her