Teaterugen kulminerer i flotte forestillinger

02. december 2019

Eleverne optrådte lørdag og søndag på de skrå brædder, da teaterugen nåede sin afslutning i en forrygende finale

Lærke er en populær ung pige på de sociale medier, som bliver udvalgt til at være med i det store TV-program Instastar, hvor det viser sig at tingene ikke er helt som forventet. Lærke lærer at popularitet og sociale medier med deres overfladiske liv måske alligevel ikke er alt det, hun går og drømmer om. Instastar er årets teaterstykke, som årgang 19/20 netop fremviste til 2 forestillinger henover weekenden. Med en god portion humor, stemningspræget musik og flotte danse leverede de unge mennesker en gennemført præstation både lørdag og søndag.

Teaterforestillingerne var kulminationen på en lang og til tider hektisk teateruge, hvor alle elever var delt ud på forskellige hold. Skuespillerne, musikerne og danserne, som alle var på scenen, teknikholdet, der stod for scenebyg, lyd og lys, totalteatergruppen, som leverede teater på skolen iblandt gæsterne før selve stykket, cafeholdet, som sørgede for flotte spisesteder og tombolaen med flotte præmier, køkkencrewet, som sørgede for god forplejning og medieholdet, som dokumenterede ugens forløb.

Det er imponerende, hvad vores unge mennesker formåede at gøre klar på en uge. Vi håber alle jer, der kiggede forbi, nød forestillingerne og besøget på skolen i det hele taget. Vi havde en fest med det og vi håber I også tog herfra med en god fornemmelse i kroppen.

Se billeder fra teaterugen ved at klikke her

Se billeder fra forestillingerne ved at klikke her

Se eleverne slutte teaterstykket af med at synge Fix You: