Uddannelsesaften på Svenstrup

21. november 2018

Hvad laver en civilingeniør egentlig? Spørgsmålene var mange, men svarene heldigvis ligeså, da vi afholdte uddannelsesaften her på Svenstrup.

Hvad skal jeg egentlig lave når jeg bliver voksen? Er det så resten af mit liv eller kan jeg lave om i det, hvis jeg finder ud af at jeg hellere vil noget andet? Hvordan bliver jeg overhovedet god til det jeg vil? Hvad laver en ingeniør egentlig og er pædagoger ikke bare nogen der passer børn?

Som ung kan det måske virke lidt uoverskueligt at tænke på, hvad man vil med resten af sit liv og der findes så mange muligheder, som man aldrig har hørt om eller måske ikke ved så meget om.

Som hjælp og inspiration til vores unge elever, inviterede vi vores forældre til en uddannelsesaften her på Svenstrup Efterskole, hvor de kunne komme forbi og fortælle om netop deres erhverv og den uddannelse, der ligger bagved. Vi havde en hel del forældre, der valgte at kigge forbi og det blev til en god aften med masser af informationer og svar på spørgsmål om mange store og små ting.

Vi kom godt rundt i forskellige erhverv og de unge blev klogere på jobs og uddannelser som tandlæge, politimand, civilingeniør, familieterapeut, pædagog, lærer og mange flere. Det var alt i alt en god aften og vi vil gerne sige et stort tak til jer forældre, der havde tid og lyst til at være med.

Se billeder fra aftenen her: www.svenstrupefterskole.dk/1819/uddannelsesaften/