Ambition og udvikling

Vi vil være med til at sikre, at du træffer det uddannelses- og erhvervsvalg, der passer allerbedst til dig.

Vejledning: Hvad vil du?
Vejlederne tilbyder dig en personlig samtale, så vi i fællesskab kan finde frem til, hvordan du udnytter lige netop dine kompetencer bedst. Vi hjælper dig derefter med at finde den ungdomsuddannelse, der passer bedst til dig.

Brobygning
Som en del af 10. klasse deltager du i brobygning på en ungdomsuddannelse en uge i november måned, så du kan blive klogere på, hvad du vil, når efterskoleåret er slut. 9. klasserne har i denne uge boglige timer.

OSO: Hvad drømmer du om?
Hvad er din drømmeuddannelse, og hvad vil du arbejde med i fremtiden? Det bliver du måske klogere på, når du i løbet af en intens uge arbejder med dit OSO-projekt (obligatorisk selvvalgt opgave).  Med afsæt i dine fremtidsplaner, dit ønske om uddannelse og dine erfaringer fra brobygning laver du og din gruppe en kreativ hjemmeside og en fremlæggelse, som I præsenterer for jeres to vejledere og jeres Oso-hold i slutningen af ugen.