Tilmelding

Grib chancen for et forrygende efterskoleår med nye venner, udvikling og udfordringer!

Send os en ansøgning om indmeldelse via online-ansøgningsskemaet nedenfor. Når vi har modtaget din ansøgning, modtager du en bekræftelse på mail.

Hvis der er plads på det valgte linjefag, inviterer vi dig og din familie til en optagelsessamtale. Her bliver I vist rundt af vores elever, og vi tager en uddybende samtale med dig. Hvis der er fyldt op på årgangen, bliver du automatisk skrevet på venteliste.

År9. klasse10. klasse
DrengePigerDrengePiger
20/21Le*OpLe*Op
21/22LeLe*LeLe*
22/23LeLeLeLe
23/24LeLeLeLe

Klik på den årgang du ønsker at ansøge til:

Årgang 20/21* Kun ledige drengepladser tilbage i 9. og 10. klasse med musik som linjefag.

Årgang 21/22* Ingen ledige pigepladser tilbage i 9. og 10. klasse med dans som linjefag.

Årgang 22/23

Årgang 23/24

Vi glæder os til at møde jer!

Kom og spil fodbold på Svenstrup Efterskole
Kom og prøv kræfter med mange forskellige slags sport her på Svenstrup Efterskole
Kom og vær den kreative designer her på Svenstrup Efterskole
Slip din indre rockstjerne løs til musik her på Svenstrup Efterskole