Tilmelding

Grib chancen for et forrygende efterskoleår med nye venner, udvikling og udfordringer!

Send os en ansøgning om indmeldelse via online-ansøgningsskemaet nedenfor. Når vi har modtaget din ansøgning, modtager du en bekræftelse på mail.

Hvis der er plads på det valgte linjefag, inviterer vi dig og din familie til en optagelsessamtale. Her bliver I vist rundt af vores elever, og vi tager en uddybende samtale med dig. Hvis der er fyldt op på årgangen, bliver du automatisk skrevet på venteliste.

År 9. klasse 10. klasse
Drenge Piger Drenge Piger
19/20 Op Op Op Op
20/21 Le Op Le* Op
21/22 Le Le Le Le
22/23 Le Le Le Le

Klik på den årgang du ønsker at ansøge til:

Årgang 19/20* Bemærk at alle pladser er optaget på årgang 19/20. Der er kun mulighed for at komme på venteliste.

Årgang 20/21* Ikke flere ledige drengepladser tilbage i 10. klasse med fodbold som linjefag.

Årgang 21/22

Årgang 22/23

Vi glæder os til at møde jer!

Kom og spil fodbold på Svenstrup Efterskole
Kom og prøv kræfter med mange forskellige slags sport her på Svenstrup Efterskole
Kom og vær den kreative designer her på Svenstrup Efterskole
Slip din indre rockstjerne løs til musik her på Svenstrup Efterskole