Tilmelding

Grib chancen for et forrygende efterskoleår med nye venner, udvikling og udfordringer!

Send os en ansøgning om indmeldelse via online-ansøgningsskemaet nedenfor. Når vi har modtaget din ansøgning, modtager du en kvittering pr. mail. OBS: Kvitteringen er ikke en bekræftelse på, at du er optaget på efterskolen, men en bekræftelse på, at vi har modtaget din ansøgning.

Når vi har modtaget din ansøgning, inviterer vi dig og din familie til en optagelsessamtale, såfremt der er plads på dit ansøgte linjefag. Her tager vi en uddybende samtale med dig, og I bliver vist rundt på efterskolen af vores elever.

Hvis der er fyldt op på årgangen, bliver du automatisk skrevet på venteliste.

År9. klasse10. klasse
DrengePigerDrengePiger
21/22Le*Le*OpOp
22/23Op*Op*Op*Op*
23/24LeLeLeLe
24/25LeLeLeLe

Klik på den årgang du ønsker at ansøge til:

Årgang 21/22* Kun ledige pigepladser i 9. klasse med fodbold som linjefag. Ledige drengepladser i 9. klasse med musik som linjefag.

Årgang 22/23* Vi står i den særlige situation at vi har modtaget enormt mange tilmeldinger til årgang 22/23 på det seneste. Vi er i fuld gang med at afholde optagelsessamtaler. I skrivende stund kommer alle nye tilmeldinger derfor automatisk på venteliste og vi tager kontakt til jer hurtigst muligt, hvis I får mulighed for at komme til samtale om en plads. Som altid tager vi fra ventelisten i den rækkefølge I er blevet skrevet op til pågældende linjefag.

Årgang 23/24

Årgang 24/25

Vi glæder os til at møde jer!

Kom og spil fodbold på Svenstrup Efterskole
Kom og prøv kræfter med mange forskellige slags sport her på Svenstrup Efterskole
Kom og vær den kreative designer her på Svenstrup Efterskole
Slip din indre rockstjerne løs til musik her på Svenstrup Efterskole