Tilmelding

Grib chancen for et forrygende efterskoleår med nye venner, udvikling og udfordringer!

Send os en ansøgning om indmeldelse via online-ansøgningsskemaet nedenfor. Når vi har modtaget din ansøgning, modtager du en kvittering pr. mail. OBS: Kvitteringen er ikke en bekræftelse på, at du er optaget på efterskolen, men en bekræftelse på, at vi har modtaget din ansøgning.

Når vi har modtaget din ansøgning, inviterer vi dig og din familie til en optagelsessamtale, såfremt der er plads på dit ansøgte linjefag. Her tager vi en uddybende samtale med dig, og I bliver vist rundt på efterskolen af vores elever.

Hvis der er fyldt op på årgangen, bliver du automatisk skrevet på venteliste.

År 9. klasse 10. klasse
Drenge Piger Drenge Piger
22/23 Le* Op Op Op
23/24 Le Le Le* Op
24/25 Le Le Le Le
25/26 Le Le Le Le

Klik på den årgang du ønsker at ansøge til:

Årgang 22/23 *Der er kun ledige pladser for drenge i 9. klasse

Årgang 23/24 *Der er ledige pladser i 10. klasse for drenge på dans og design. Listen er opgjort pr. 15. oktober, så har du sendt en ansøgning før den dato, bliver du muligvis kaldt ind til en samtale snart.

Årgang 24/25

Årgang 25/26

Vi glæder os til at møde jer!

Kom og spil fodbold på Svenstrup Efterskole
Kom og prøv kræfter med mange forskellige slags sport her på Svenstrup Efterskole
Kom og vær den kreative designer her på Svenstrup Efterskole
Slip din indre rockstjerne løs til musik her på Svenstrup Efterskole