Efterskolernes Dag 2018

02. oktober 2018

Tak for besøget på Efterskolernes Dag 2018

Søndag d. 30. september slog vi dørene op til Efterskolernes Dag. Pigerne og drengene på årgang 18-19 viste veloplagte skolen frem og fortalte grundigt om, hvordan livet er på Svenstrup Efterskole. Generelt summede hele skolen, hvor de enkelte linjefag var i gang. Bl.a. viste Musik, Kreativ og Dans et lille projekt, de havde arbejdet på i ugerne op til åbent hus.

Der kom over 600 besøgende på dagen, hvoraf ca. 230 var interesserede elever. Vi vil gerne sige tak til alle jer, der lagde vejen forbi og vi håber I fik jer et godt indtryk af skolen og hvordan det fungerer på Svenstrup. Til de af jer, der skrev sig op, så glæder vi os til at se jer igen, når tiden er inde til det.

Hvis I ikke nåede forbi Svenstrup eller hvis tvivlen stadig nager om, hvilken efterskole det skal være, så tag et kig på Mille og Selmas virtuelle tour på skolen, hvor de kommer godt rundt og viser hvordan vi bor, hvor vi spiser og hvor vi bruger vores tid både i undervisningen og fritiden. Pigerne filmede en flot rundvisning imens Efterskolernes Dag var i gang, så det er næsten som at være der selv.

Husk du kan se meget mere om Svenstrup Efterskole her på hjemmesiden og på de nedenstående links her:

Billeder af Svenstrups faciliteter: http://www.svenstrupefterskole.dk/generelt/faciliteter/

Billeder fra Efterskolernes Dag: http://www.svenstrupefterskole.dk/1819/efterskolernesdag/

Generelt har vi en hel del gallerier fra de sidste mange år: http://billeder.svenstrup-efterskole.dk/default.aspx

Vi har også en videoside på Vimeo: https://vimeo.com/svenstrup/ med videoer fra forskellige lejligheder.