Efterskolernes Dag gik virtuelt!

29. september 2020

Gik du glip af vores virtuelle Efterskolernes Dag, så se med i videoklippene herinde.

Pga. corona blev efterskolernes Dag 2020 aflyst i klassisk forstand, da vi ikke fysisk måtte være så mange mennesker samlet. For alligevel at kunne hjælpe interesserede i at få mere information om skolen og se, hvad Svenstrup Efterskole har at byde på, lavede vi en virtuel Efterskolernes Dag i stedet.

Eleverne stillede frisk op til interviews og fortalte om dagligdagen på Svenstrup og om de 5 linjefag. Vi inviterede indenfor til en række personline onlinemøder, hvor vores gæster blev præsenteret for de forskellige fag og havde mulighed for at spørge ind udndervejs.

Samtidig fodrede vi Facebook med en række videoklip omkring linjefag og skolen generelt. Vores to elever, Anton og Maja, tog den store tur rundt på skolen og fik lavet et flot klip, hvor de viser skolen frem, ligesom en række andre elever flot stillede op og fortalte om skolen og vores linjefag samt svarede på spørgsmål fra interesserede unge og forældre. Vi har samlet klippene sammen herunder.

Normalt ville I kunne have skrevet jer op til Efterskolernes Dag, men det skal nu gøres hjemmefra. Bemærk at vi modtager rigtig mange tilmeldinger det næste stykke tid, så hold øje med de ledige pladser, da det er i denne periode, der kommer flest opskrivninger og især de næste årgange ofte fyldes op.Tilmelding og ledige pladser finder du ved at klikke her

Du finder alle videoklippene fra dagen herunder:

 

Tag med på rundtur, når Anton og Maja viser skolen frem:

 
Lidt fra dagligdagen på Svenstrup:

 
Hør om linjefaget dans:

 
Hør om linjefaget design:

 
Hør om linjefaget fodbold:

 
Hør om linjefaget musik:

 
Hør om linjefaget sport:

 
Lille musikvideo med en typisk hverdag på Svenstrup Efterskole:

 
Pigerne svarer på spørgsmål: