Kommende svaner på besøg

21. marts 2022

Årgang 22/23 kiggede forbi Svenstrup

Søndag d. 20. marts bød på Ny Elevdag her på Svenstrup Efterskole. En dag for vores kommende årgang, hvor de møder hinanden og får en bred introduktion til det kommende skoleår.

Dagen startede ud med fællessang i hallen og vi fik glæden af at høre vores nuværende musikere spille Queen’s We Are the Champions efterfulgt af store klapsalver. Herefter blev vores kommende unge delt ud i klasser imens forældrene fik alt det praktiske omkring det at være efterskoleforælder. I klasserne fik vi gang i en række spændende snakke inspireret af speeddatingsformatet, hvor alle hurtigt fik lært en masse nyt om hinanden.

Bagefter stod den på linjefag hvor bl.a. sport og fodbold nød rigtig godt af det flotte forårsvejr. Med hjælp fra vores nuværende elever fik vi et par gode timer med dans, kreativt arbejde i designlokalet, musikalske øvelser, tur på mountainbikes, diskgolf og træning på kunstgræsbanen. En super fed dag. Det var dejligt at møde jer alle sammen. Vi håber I nød det lige så meget, som vi gjorde. God fornøjelse med resten af skoleåret og nyd en god lang sommerferie indtil vi ses d. 7. august til skolestart! :-)

Se en masse billeder fra dagen ved at klikke her

Du finder også en masse billeder fra i år og tidligere år ved at klikke her