Introtur med årgang 22/23

18. august 2022

Fællesskabet startes på introtur til Feddet

Dårlig var vores nye elever landet, før vi pakkede tasker og soveposer. Der er nemlig ingen bedre måde at lære hinanden at kende på end en introtur, hvor vi alle kommer hinanden ved. Da vi mødtes søndag for første gang, havde vi i hvert fald én ting til fælles: Vi havde valgt Svenstrup Efterskole og vi så frem til et år, som vi havde hørt et efterskoleår skulle være med fællesskab og sammenhold. To ord der tit sættes i sammenhæng med det at gå på efterskole. Fællesskab er da også en af vores fire kerneværdier her på Svenstrup sammen med ambition, passion og udvikling. Som med at kunne læse, spise pænt og få nye bedste venner, så opstår de ting ikke bare ud af det blå. Fællesskab skal skabes og derefter omhyggeligt bygges videre på indtil det heldigvis ofte bliver selvforstærkende, især på et sted som en efterskole.

Vi var 145 oplevelsesparate elever og en flok engagerede svanekuldslærere, som tog cyklen til Feddet ca. 30 km. fra Svenstrup. Sommervejret var virkelig med os denne gang og vi havde lækker høj sol og rigtig god varme turen derud og mere eller mindre resten af tiden. Lejren blev hurtigt etableret og det blev starten på to fede døgn med en masse lege, konkurrencer, hygge og sang. De frø der skal til, for at lære hinanden bedre at kende og få skabt sammenhold. En masse oplevelser, som såede kimen til det fællesskab, vi nu bygger videre på resten af året.

En dejlig tur med en masse engagerede og glade unge mennesker. Nu kan vi roligt sige at skoleåret er skudt i gang og I, vores nye ællinger på årgang 22/23, har for alvor startet jeres efterskoleliv :-)

Se bare billederne her fra introturen og fornem selv stemningen: Klik her for at åbne galleriet