Vi rykker op i det fornemmeste fodboldselskab!

09. april 2019

Fra næste sæson spiller vi fodbold med de bedste i Danmark

Vi har på Svenstrup Efterskoles fodboldlinje de seneste år opbygget et niveau på flere parametre, bl.a. på skolen med nyeste faciliteter, vi har højt uddannede elitetrænere med mange års erfaring og vi har et historisk flot niveau med flere pokaler. Fra næste skoleår er skolen deltagende i Sjællandsmesterskaberne for idrætsefterskoler – med kvalifikation til DM – for alle tre hold.

“Vores niveau med ni guldmedaljer de seneste 11 år er historisk flot, og var der tale om en turnering med oprykningspladser, var vi rykket op i det bedste selskab for mange år siden. Svenstrup Efterskole er kommet på fodboldkortet med faciliteter og spillere, som har nået et niveau, hvor vi SKAL spille med i det selskab. Matchningen af den enkelte spiller og deres udvikling, er vigtigere end at få guld hvert år, selvom vi selvfølgelig stadig gerne vil vinde.”

– Drengetræner, Anders Bergendorff.

Vi har på Svenstrup Efterskole en ambition om at være en af de bedste fodboldefterskoler, og vi er som den ENESTE efterskole i SM-turneringen ikke en idrætsefterskole. Så her giver vi dig muligheden for at deltage i fodbold på højeste niveau på en faglig efterskole, hvor fodbold, motion og faglighed er en selvfølge.

“Pigerne har vundet 7 ud af 8 mulige guldmedaljer, så vi har bevist, at den kvalitet og mentalitet, som både spillere og skole præsterer, gør at vi bør være med i denne liga. Vi ved, at vi skal træne hårdere og mere ydmygt, men at vi vil arbejde os frem til, at vi får en rolle blandt Sjællands bedste fodboldhold.”

– Pigetræner, Tonni Jensen.