Skolens vilkår ved ansøgning og persondata vi gemmer

Se hvad der sker med din ansøgning og hvilke data vi behandler i den sammenhæng

Hvad sker der, efter du har sendt din ansøgning?

Når vi har modtaget din ansøgning, modtager du en kvittering pr. mail. OBS: Kvitteringen er ikke en bekræftelse på, at du er optaget på efterskolen, men en bekræftelse på, at vi har modtaget din ansøgning.

Såfremt der er plads på dit ansøgte linjefag, inviterer vi dig og din familie til en optagelsessamtale, Her tager vi en uddybende samtale med dig, og I bliver vist rundt på efterskolen af vores elever. Ellers bliver du automatisk skrevet på venteliste.

Persondata vi gemmer ved tilmelding

Ved tilmelding til et skoleår på Svenstrup Efterskole, behandler vi følgende oplysninger om elev og forældre: Navn, adresse, telefonnumre, cpr.nr, e-mail, nuværende skole, linjefag. Derudover behandler vi oplysninger om forældremyndighed.

Vi sletter alle oplysninger om ansøgere, som ikke optages, ved afslutningen af det pågældende skoleår. Vi gemmer oplysningerne om ansøgere på venteliste i det indeværende skoleår med henblik på at kunne tilbyde en plads, hvis andre ansøgere falder fra. Hvis du ikke ønsker at stå på venteliste til det aktuelle skoleår, beder vi dig give kontoret besked om dette.

Alle de oplysninger, vi behandler om elever, er nødvendige for at vi kan drive skolen og yde den nødvendige service og omsorg for hver enkelt.

Læs hele Svenstrups persondatapolitik her, hvor du bl.a. kan se alle detaljer om data vi benytter senere i forløbet, om at få indsigt, ret til berigtigelse, sletning og dataportabilitet.

Kom og spil fodbold på Svenstrup Efterskole
Kom og prøv kræfter med mange forskellige slags sport her på Svenstrup Efterskole
Kom og vær den kreative designer her på Svenstrup Efterskole
Slip din indre rockstjerne løs til musik her på Svenstrup Efterskole